tiistai 13. toukokuuta 2014

Osuustoiminnan sanansaattaja

Huh hei hulinaa. Nyt on ollut sellainen vaihti päällä sitten edellisen päivityksen, että ei ole kertakaikkiaan jäänyt aikaa bloggailuun. IFERA konferenssin järjestelyissä on menossa kenties hektisin vaihe ja toisaalta olen kiertänyt ympäriinsä viemässä eteenpäin osuustoiminnan sanomaa.

IFERA konferenssin suhteen kaikki vaikuttaa etenevän hyvin. OT-proffan näkökulmasta konferenssista tekee erityisen mielenkiintoisen se, että tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden nähdä osuustoimintaa hieman erilaisesta näkökulmasta kuin mistä sitä on yleisesti ollut tapana katsoa. Olen laittanut asiasta tällä viikolla kaiken näköisiä viestejä liikkeelle - toivottavasti saadaan paljon väkeä paikalle.

Mitä tulee keikkailuun, on ihmisten kiinnostus ja innostus osuustoimintaan ollut monissa yhteyksissä suorastaan käsinkosketeltavaa. Osuustoiminta on siitä hieno malli, että ihmiset yleensä innostuvat siitä heti, kun he alkavat päästä jyvälle siitä mistä mallissa on oikeastaan kyse. Ja kun kyse on osuustoimintayritysten henkilökunnasta ja hallinnosta, voidaan uuden innostuksen odottaa näkyvän ennemmin tai myöhemmin myös osuustoimintayritysten toiminnassa. Paljon on hyvää pöhinää ilmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti