maanantai 18. elokuuta 2014

Olen palannut

Edellisestä päivityksestä on kulunut liki kolme kuukautta. Kesäkuu meni IFERA2014 konferenssin järjestelyihin. Sen jälkeen olin lomalla ja vähän töissäkin New Yorkissa.

Loma oli hyvää aikaa ottaa etäisyyttä työhön ja laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. OT-professuurin osalta päätin laittaa toistaiseksi merkittävästi enemmän aikaa tutkimukseen, mikä tarkoittaa muun muassa harvempia blogipäivityksiä - ainakin toistaiseksi.

Korkeatasoinen tutkimus on myös yhteiskunnallisen vaikuttavuuden perusta, joten sitä ei pidä missään tapauksessa laiminlyödä. Tiimissä on hyvä henki päällä ja kaikki edellytykset hyvään suoriutumiseen kansainvälisten julkaisujen laadun ja määrän suhteen, mikä on sekin hyvä peruste painopisteen siirrolle.

Tulen jatkossa pitämään päivitykset suhteellisen lyhyinä ja todennäköisesti aiempaa tutkimuspainotteisempina - tai ainakin enemmän OT-proffan ja koko tiimin toimintaa kuvaavina, kuten oli alunperin tarkoitus. Toisaalta tulen todennäköisesti myös rikastamaan blogia laajentamalla sitä selkeämmin myös omaan OT-professuurin ulkopuoliseen toimintaani. Jää nähtäväksi millaisia juttuja aivot sinkoaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti