torstai 16. huhtikuuta 2015

Kirjaa pukkaa

Kovin on ollut hiljaista viime aikoina blogirintamalla. Mietin tässä, että voisin nyt vihdoin paljastaa syynkin. Olen nimittäin viimeistellyt viimeisen parin kuukauden ajan kaikki illat ja viikonloput osuustoimintayritysten johtamista käsittelevää kirjaani. Alkaa siis olla hiukan väsyä puserossa, kun on tullut painettua duunia noin 80 tuntia viikossa ilman breikkiä. Aamusta on ollut aina kiire muiden töiden kanssa, joten blogit ovat jääneet.

Huomisesta aamusta alkaa loppurutistus kirjan kanssa. Kieli on Suomi ja sisältö on kohtuullisen yleistajuista ajatusten virtaa noin 300 sivua. Kyseessä ei siis ole varsinaisesti mikään tieteellinen teos, vaikka kyllä siinä ajatuksellisesti purjehditaan melkolailla uusilla vesillä.

Kyllähän tässä olisi ollut vaikka minkälaisia aiheita poimittavaksi viime viikkojen aikana, mutta nyt on tosiaan kaikki keskittyminen ja energia laitettava kirjaan. Tästä tämä bloggailu taas vilkastuu, kunhan kirja on painossa. On tässä kuitenkin tullut oltua mediassa esillä - naama oli printattuna jopa sivun kokoisena:) Jos et vielä ole tutustunut haastatteluuni Kauppalehdessä, voit lukea sen täältä.

Ja hei, meillä on mielenkiintoinen vaaliviikonloppu edessä. Muistathan äänestää, jos et ole vielä niin tehnyt. Toivotan menestystä sinulle hyvä lukija, joka olet itse ehdolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti