lauantai 27. kesäkuuta 2015

Insinööri on sankari


INFRAn joukkorahoituskampanja on ollut nyt muutaman päivän käynnissä. Loisteen taitava start-up-tiimi on saanut pelistä ja kampanjamateriaaleista paljon hyvää palautetta.

Eräs tekniikan alan ihminen kirjoitti sähköpostiin seuraavasti. ”Olen tosi vaikuttunut teidän Infra-peliprojektistanne ja toivon, että moni muukin vaikuttuu ja osallistuu pelin rahoitukseen. Onhan tämä nyt aivan ennennäkemättömän tyylikäs ja kiinnostava tapa tuoda esiin infran ja insinööriosaamisen merkitystä.

Pelialalla toimiva henkilö puolestaan onnitteli pelistä ja kampanjasta sekä kertoi odottavansa innolla "mitä kaikkea pelissä on tarjolla!". Hän myös toivoi pelille median huomiota ja suomalaisten tukea, jotta ”tästäkin maasta saataisiin ulos muutakin kuin vihaisia lintuja”.

Peli ja yrityksen visionäärinen toimitusjohtaja Oskari Samiola ovat itse asiassa alkaneet jo saada huomiota mediassa. Esimerkiksi Digitoday luonnehti INFRAa osuvasti insinöörin märäksi uneksi. Hämeen Sanomat nosti puolestaan esiin pelin sisällön lisäksi sen yhteiskunnallisesti kiehtovat ja valistavat ulottuvuudet.

Jos sinä et vielä ole tutustunut peliin, se kannattaa tehdä heti. Klikkaat vain Indiegogo ja olet kampanjasivulla. Jos olet jo tutustunut sivuun, sinun kannattaa tutustua pian uudelleen. Tiimi työstää päivityksiä parhaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti