perjantai 10. tammikuuta 2014

Uusi vuosi käyntiin

No niin, OT-proffa on palannut. Noin kolmen viikon päivittämättömyys on saanut jo porukan kyselemään blogin perään. Selitys on varsin yksinkertainen. Vietin jouluna perheen kanssa lomaa ja luonnollisesti ennen ja jälkeen loman on ollut niin kiire, että en ole blogiakaan ehtinyt kirjoittaa.

Tämä vuosi on alkanut vauhdikkaasti erilaisten seminaarien ja kannanottojen merkeissä. Tutkimuksiakin viimeistellään, sillä useiden konferenssien käsikirjoitusten jättöpäivät ovat käsillä. Apurahahakemuksiakin on kirjoiteltu.

Kannanottojen osalta kenties näkyvin julkaistiin Maaseudun tulevaisuudessa. Väitin nimittäin, että kilpailuviranomaiset eivät tunne osuustoimintaa. Olen tässä blogissa sivunnut asiaa aiemmin bonuskortteihin liittyen. Kauppalehti heräsi ja pyysi minua kirjoittamaan isompaa juttua tästä aiheesta. Eli pian lisää!

Pyrin jälleen päivittämään blogia tiiviisti. Toivottavasti blogi saa lisää lukijoita. Viime vuonna muutamat yksittäiset jutut luettiin yli 500 kertaa. Keskiarvo taisi mennä johonkin 120 lukukerran tietämille. Kiitos lukijoille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti