sunnuntai 25. lokakuuta 2015

OT-proffasta stadilainen

Viikko alkaa olla päätöksessään. Erityistä tässä viikossa on ollut se, että olen perheineni muuttanut kirjat ja kodin Lappeenrannasta Helsinkiin. Muuttoa tehtiin useampi päivä ja nyt olemme jo alkaneet asettua paikoillemme. Uusi koti on viihtyisä ja perheellä on kaikkiaan hyvä fiilis, eli ei huono alku stadilaisuudelle.


Naapurin S-market ja pari Prismaa ovat jo tulleet tutuiksi. Meidät on myös osuuskaupan johdon puolesta toivotettu tervetulleiksi HOK-Elannon asiakasomistajiksi. Teknisesti vaihto Eekoon asiakasomistajista stadin omaan lafkaan ei rahastokorotukseen liittyvän keskeytyksen vuoksi juuri nyt onnistu, joten vielä on viikko odoteltava.


Kenties blogin lukija jo pohtii, että unohtuuko OT-proffalta nyt Kehä III:n ulkopuolinen Suomi. Voin vakuuttaa, että ei unohdu. Itse asiassa yksi muuton motivaatioista liittyi siihen, että täältä pääkaupunkiseudulta käsin voin toimia aiempaa vaikuttavammin ja kätevämmin tärkeinä pitämieni päämäärien hyväksi.


Suomalaisten - koko maan ja sen kaikkien kansalaisten - hyvinvointi sekä monimuotoinen yrittäjyys ja omistajuus hyvinvoinnin generoijina ovat siis jatkossakin keskeinen osa päivittäistä työtäni. Tämä pätee niin OT-professuuriin kuin muihin rooleihini, joiden kautta toimin nyt ja tulevaisuudessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti