keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kooperatiivi ry aktivoituu

Esittelin taannoin blogissani lyhyesti Taloudellisen yhteistoiminnan ja osuustoiminnan tutkimuksen seuraa (Kooperatiivi ry) ja sen toimintaa. Viime vuonna 30 vuotta täyttänyt seura on ottamassa jatkuvasti askelia entistä aktiivisempaan suuntaan.

Seuralle on hiljattain avattu oma nettisivu kumppanimme Pellervo-Seuran nettisivujen yhteyteen (kiitokset Pellervolle!). Nettisivuun voit tutustua klikkaamalla tästä. Olemme myös saaneet liikkeelle ensimmäisen seuran johtoryhmän allekirjoittaman kannanoton, joka toivottavasti julkaistaan pian. Huhtikuussa järjestämme Helsingissä OT-tutkijoiden kehittämiseen tähtäävän seminaarin ja lokakuussa puolestaan suurelle yleisölle tarkoitetun "Monimuotoinen markkinatalous ja omistajuuden monet kasvot" seminaarin. Huhtikuun seminarian ohjelma tulee nettisivuille pian ja lokakuun ohjelmasta tulee tietoja sitä mukaa, kun suunnittelu etenee.

Olemme johtoryhmässä vakuuttuneita, että kuluvan vuoden aikana Kooperatiivi ry alkaa näkyä yhteiskunnassa ja lunastaa paikkaansa taloudellista yhteistoimintaa koskevissa keskusteluissa. Yhdistys on tällä hetkellä jäsenmäärältään pieni ja kaikki jäsenet kantavat vapaaehtoisesti kortensa kekoon lukuisten muiden vastuidensa ohella.

Toivottavasti saamme jo kuluvan vuoden aikana huomattavasti lisää jäseniä osallistumaan, tekemään tärkeää työtä ja nauttimaan jäseneduista, kuten mielenkiintoisista seminaareista, ammatillistä kehitystä tukevien seminaarien jäsenalennuksista ja lehtialennuksista. Jäseneduista voit lukea lisää täältä. Jäseneksi liittyäksesi ota yhteyttä sihteeriimme Pekka Hytinkoskeen (pekka.hytinkoski(at)helsinki.fi). Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti